REGULAMENT Rock The Wolves FESTIVAL 2022

1. TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

1.1. Prezentul regulament stabilește termenii și condițiile de participare la festivalul Rock The Wolves 2022.

1.2. Prin participarea la festival, participanții, voluntarii, colaboratorii și orice terțe personae care interacționează în mod direct și indirect cu festivalul accepta și sunt de acord cu termenii și condițiile din prezentul Regulament.

1.3. Conținutul prezentului regulament este proprietatea organizatorilor Rock The Wolves 2022.

3. ACCESUL LA FESTIVAL

3.1. Prin participarea la evenimentele organizate de Rock The Wolves 2022 sau prin accesarea canalelor de comunicare marca Rock The Wolves, în special website-ul www.rockthewolves.ro, participanții și utilizatorii confirmă că au citit, înțeles și acceptat prezentul Regulament.
Regulamentul este disponibil pe website-ul festivalului www.rockthewolves.com, pe website-ul www.bilete.ro, partenerul nostrum de vânzare bilete și la punctele de informare din cadrul festivalului/la intrarea înlocul dedesfășurare a festivalului, precum și la solicitarea expresă a oricărui participant.

3.2. Pentru a asigura desfășurarea în condiții de ordine și siguranță a evenimentelor festivalului, Organizatorii își rezervă dreptul de a restricționa obiectivele și dispozitivele ce pot fi aduse în perimetrul de derulare a festivalului. Este interzis accesul peperimetrul festivalului cu următoarele obiecte:

• articole pirotehnice (artificii)
• cuțite, arme, bâte, sticle și alte obiecte contondente
• brichete metalice
• droguri
• materiale inflamabile sau explozive, sprayuri
• umbrele, umbrele pliabile, selfie stick-uri
• orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți Participanți
• aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, binocluetc.
• alcool, mâncare, sticle sau conserve
• animale
• spray-uri grafitti, stickere
• mobilier de grădină
• sisteme de sunet profesionale
• drone
• bannere susținute de bețe
• lasere
• biciclete, role, skatere
• goarne și vuvuzele
• monede

3.3. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica oricând acest Regulament, fără o înştiinţare în prealabil a Participantului. Orice modificare va fi afișată pesite-ul evenimentului www.rockthewolves.com și la intrarea în locul de desfășurare a Festivalului fiind de imediată aplicare după momentul afișării.

3.4. Organizatorii își rezervă dreptul de a verifica Participanții, prin sondaj sau ca urmare a unor suspiciuni identificate de echipa de organizare și/sau echipa de pază și protecțieși deaconfisca orice obiecte interzise identificate. În cazul producerii unor incidente ca urmare a deținerii unora dintre obiectele anterior amintite, deținătorii acestora își asumă în exclusivitate responsabilitatea pentru acestea.

4. ACCESUL LA SECȚIUNEA PE BILETE

4.1. Accesul în locația festivalului este condiționată de deținerea unui bilet de acces sau a unui abonament de festival pentru 3 zile, valide si achiziționate online prin intermediul www.ambilet.ro, a unei invitații sau a unei acreditări:

4.2. Accesul în spațiile anterior amintite se face începând cu ora comunicată de organizatori pe website-ul oficial al festivalului www.rockthewolves.ro sau prin intermediul comunicatelor de presă și social media. Începutul concertelor corespunde cu începutul perioadei de valabilitate a biletelor/ abonamentelor de acces la festival, iar sfârșitul duratei festivalului corespunde cu încheierea valabilității biletelor de acces la festival. Intrarea se face doar pe la zonele special amenajate. Toti participanții la Festival vor avea asupra lor un act de identitate.

4.3. Organizatorii garantează doar valabilitatea biletelor vândute de către www.ambilet.ro sau de către partenerii acestora. O listă completă a acestora poate fi găsită pe www.ambilet.ro.

4.4. Participarea la festival se va face utilizând unul dintre următoarele tipuri de bilete:
• Bilet de acces festival: permite accesul la o zi din cadrul festivalului.
• Abonament festival: permite accesul la întreaga secțiune de bilete a festivalului.
• Invitație abonament: permite accesul în diverse zone de acces.
• Acreditare de presă: permite accesul la un singur eveniment nominal din cadrul festivalului.
• Acreditare de presă abonament: permite accesul la întreaga secțiune pe bilete a festivalului.

4.5. Biletele cumpărate nu pot fi înlocuite, iar contravaloarea lor nu poate fi restituită. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica preţul biletelor fără o înştiinţare în prealabil.

4.6. În sensul prezentului Regulament, biletul/abonamentul de acces este un document emis pe suport de hârtie sau în format electronic prin care se atestă dreptul de acces la unul sau mai multe din concertele cu intrare pe bază de bilet a festivalului Rock the Wolves. Biletele sunt ne nominale și au un număr unic de identificare. Un bilet/abonament este valabil pentru o singură persoană sau grup.

4.7. Organizatorii nu răspund pentru pierderea, furtul sau deteriorarea biletelor achiziționate, acestea fiind în responsabilitatea participanților/cumpărătorilor.

4.8. Este interzisă revânzarea biletelor/abonamentelor/ invitaților/ acreditărilor. Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea biletelor sau a invitaţiilor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice accesul în zona festivalului a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele aflate în posesia acestora. Este strict interzisă postarea de poze cu bilete sau seriile unice ale biletelor pe rețele de socializare (ex. Facebook, Instagram etc.). Este strict interzisă postarea de vânzare a biletelor pe rețele de socializare sau site-uri.

4.9. Participanții au obligația de a păstra brățările pe întreaga durată de derulare a secțiunii pe bilete a festivalului. Organizatorii vor verifica existența brățării la fiecare intrare în cadrul evenimentului și la fiecare eveniment cu acces pe bază de bilete. Participanții sunt în exclusivitate răspunzători pentru deteriorarea, pierderea sau furtul brățării.